logo

Flotte og nemme formularer med Chronoforms

Noget af det man tit ser på lidt smarte hjemmesider er formularer til forskellige ting. Det kan være for en tilmeldings formular, booking formular eller måske bare en email formular. Det er sådan en ting som mange meget gerne vil have, men tit bliver idéen droppet fordi det er for svært eller for bøvlet at implementere for den almindelige bruger, men det stopper med Chronoforms!

Chronoforms er en udvidelse fra ChronoEngine og er lavet sådan at alle kan bruge den. Chronoforms kan bruges til at lave en lille simpel kontakt formular, men kan bestemt også bruges til kæmpe store formular løsninger. Det er en komponent der nemt installeres i Joomla, hvorefter den giver dig et "drag-and-drop" interface hvor du kan få lov til at opbygge dine formularer.

Men det bliver bedre endnu, alt for ofte oplever man at der ikke findes dokumentation til udvidelser eller komponenter så som denne. Det er dog ikke tilfældet ved Chronoforms. På http://www.chronoengine.com/tutorials.html kan du finde tutorials eller vedledninger til både den "gamle" version 3 men også den nye version 4. Til hver version er der 5-6 forskellige pdf dokumnter, der stille og roligt guider dig brugen af Chronoforms, lige fra først blik til de lidt mere avancerede features.

 

Chronoforms kan findes på JED eller på http://www.chronoengine.com/downloads.html